TRNDNCY | e-mail marketing & marketing automation | Content planning
Content is king. Always was, always will be. Op basis van de (e-mail) marketingstrategie bepalen we welk verhaal, welke boodschap u wilt brengen en wat de beste manier & het beste moment is om deze te communiceren naar uw doelgroep(en). Samen leggen we dit vast in een contentplan.
e-mail,e-mailmarketing,email,emailmarketing,automation,marketing,digital,full-service,agency,agentschap,bureau,digitaal,digital,belgisch,belgië,belgium,vlaams,vlaanderen,gent,brussel,antwerpen,campagne,campaign,e-mailing,emailing,nieuwsbrief,newsletter,customer,journey,drip,Ram,Broekaert
1027
page-template-default,page,page-id-1027,page-child,parent-pageid-783,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Content planning

Content is king

Always was, always will be. Op basis van de (e-mail) marketingstrategie bepalen we welk verhaal, welke boodschap u wilt brengen en wat de beste manier & het beste moment is om deze te communiceren naar uw doelgroep(en). Samen leggen we dit vast in een contentplan.

TRNDNCY | e-mail marketing & automation

Content marketing

De kracht van e-mail marketing gaat uit van de content van de verstuurde e-mails. De vormgeving, de boodschap, het aanbod, de promotie, de incentive, etc. dienen om de relatie met de ontvanger te versterken, te belonen of ze te overtuigen om bij u te kopen.

E-mail format

De creatie van de content dient steeds getoetst aan specifieke doelstellingen binnen het e-mail marketingplan. De ene keer kan dat pure branding zijn, dan weer verkeer naar de website genereren of een andere keer bevat de e-mail een promotionele boodschap met e-coupon.

Verschillende types e-mails nopen tot de bepaling van het juiste format (nieuwsbrief, promotionele e-mail, sales e-mail, uitnodiging e-mail, etc.). TRNDNCY beschikt over een jarenlange ervaring om elke e-mailing te optimaliseren en tot het best mogelijke resultaat te komen. Zo worden uw doelstellingen met maximale impact bereikt.

Contacteer TRNDNCY om te brainstormen over de rol van e-mail marketing & automation in uw organisatie of voor uw merk.