TRNDNCY | e-mail marketing & marketing automation | Creatie van templates
Een e-mail template is een sjabloon voor de opmaak van een e-mail. Dit vormt gewoonlijk de basis voor een reeks van e-mail campagnes of automated customer journeys. Op basis van uw briefing & de branding van uw merk of bedrijf, gaan we aan de slag met het ontwerpen van de e-mail template. Na goedkeuring van het concept wordt het design omgezet naar een HTML template, geschikt voor de meeste gebruikte e-mail clients. De template wordt in het e-mail software programma ingeladen en getest.
e-mail,e-mailmarketing,email,emailmarketing,automation,marketing,digital,full-service,agency,agentschap,bureau,digitaal,digital,belgisch,belgië,belgium,vlaams,vlaanderen,gent,brussel,antwerpen,campagne,campaign,e-mailing,emailing,nieuwsbrief,newsletter,customer,journey,drip,Ram,Broekaert
1114
page-template-default,page,page-id-1114,page-child,parent-pageid-783,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Creatie van templates

E-mail templates

Een e-mail template is een sjabloon voor de opmaak van een e-mail. Dit vormt gewoonlijk de basis voor een reeks van e-mail campagnes of automated customer journeys. Op basis van uw briefing & de branding van uw merk of bedrijf, gaan we aan de slag met het ontwerpen van de e-mail template.

Na goedkeuring van het concept wordt het design omgezet naar een HTML template,  geschikt voor de meeste gebruikte e-mail clients. De template wordt in het e-mail software programma ingeladen en getest.

E-mail personalisatie

Personalisatie is het toespitsen van een boodschap op de individuele ontvanger. Hierbij kan men denken aan het aanspreken van de geadresseerden met de naam, het tonen van verschillende afbeeldingen aan verschillende doelgroepen op basis van een interesse, of het variëren met tekst op basis van contactgegevens. Denk hierbij aan locatie, geslacht, leeftijd, of andere persoonlijke voorkeuren.

Digitale marketing wordt steeds gerichter en meer gepersonaliseerd. TRNDNCY kan u helpen uw adressenbestand efficiënter in te zetten en betere resultaat te behalen met het personaliseren van uw e-mail templates.

TRNDNCY | e-mail marketing & automation
TRNDNCY | e-mail marketing & automation

E-mail templates ‘device proof’

Anno 2017 spenderen we meer tijd op diverse mobiele apparaten dan op laptops of desktop computers. De manier waarop we onze e-mail consulteren, is hierdoor eveneens verschoven richting tablet & smartphone.

Openen e-mail per apparaat
19%

TABLET

34%

LAPTOP & DESKTOP

47%

SMARTPHONE

Volgens de statistieken van Litmus is het gebruik van een mobiel apparaat (tablet & smartphone) om e-mail te lezen de laatste 5 jaar verviervoudigd, tot bijna 70%.

De hedendaagse marketeer dient als gevolg van de explosieve stijging van het aantal mobiele toestellen zijn e-mail strategie te hertekenen. Het optimaliseren van een e-mail campagne voor smartphones is niet langer een nice-to-have. Om uw doelgroep te bereiken en er voor te zorgen dat uw berichten worden geopend, is een “mobile first” e-strategie de enige weg naar succes.

Niet enkel door veranderingen in mobiel gebruik, maar ook door updates aan e-mail clients & browsers, is de techniek achter e-mail templates voortdurend in beweging. Voor een basic opmaak zijn meestal weinig problemen qua weergave, maar in de praktijk wil u graag een origineel en opvallend ontwerp. En uiteraard moet elke gebruiker uw e-mail optimaal kunnen lezen op elk platform en op elk toestel.

TRNDNCY beschikt over de technische kennis die maakt dat uw e-mail goed overkomt in elk e-mail programma, op elke browser en in elke smartphone.

E-mail templates testen

Alle templates worden zorgvuldig gecontroleerd op een goede weergave in de meest gangbare e-mail clients, waaronder Outlook, Apple Mail, Gmail en Hotmail.

Om te garanderen dat de mail op àlle platformen & toestellen correct wordt weergegeven, maken we gebruik van Litmus, een handige tool om een e-mail template in één beweging te testen op meer dan 50 e-mail readers & apps.

TRNDNCY | e-mail marketing & automation
Contacteer TRNDNCY om te brainstormen over de rol van e-mail marketing & automation in uw organisatie of voor uw merk.