TRNDNCY | e-mail marketing & marketing automation | E-mailmarketing software
Elke organisatie is uniek en stelt daarom ook zijn eigen specifieke eisen aan de software die het inzet voor e-mailmarketing. TRNDNCY ondersteunt op dit moment een 10-tal e-mailmarketing softwareplatformen zoals CampaignMonitor, Addemar, Adobe Campaign, Flexmail, Mailchimp, Marketo, Selligent, Silverpop & Copernica.
e-mail,e-mailmarketing,email,emailmarketing,automation,marketing,digital,full-service,agency,agentschap,bureau,digitaal,digital,belgisch,belgië,belgium,vlaams,vlaanderen,gent,brussel,antwerpen,campagne,campaign,e-mailing,emailing,nieuwsbrief,newsletter,customer,journey,drip,Ram,Broekaert
1342
page-template-default,page,page-id-1342,page-child,parent-pageid-783,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

E-mailmarketing software

Technologie & software op uw maat

Elke organisatie is uniek en stelt daarom ook zijn eigen specifieke eisen aan de software die het inzet voor e-mailmarketing. TRNDNCY ondersteunt op dit moment een 10-tal e-mailmarketing softwareplatformen zoals CampaignMonitor, Addemar, Adobe Campaign, Flexmail, Mailchimp, Marketo, Selligent, Silverpop & Copernica.

Heeft u nog geen software gekozen? Bent u op zoek bent naar een nieuw pakket? Ook dan staan we u graag met raad en daad bij om het beste uit de software te halen, met het oog op het realiseren van uw marketingobjectieven.
Contacteer TRNDNCY om te brainstormen over de rol van e-mail marketing & automation in uw organisatie of voor uw merk.